Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikosmarmelad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gör din egen aprikosmarmelad, i detta receptet är det även hackad mandel. Passar perfekt som tillbehör till ostbrickan eller varför inte på morgonmackan.

Ingredienser

Instruktioner

Dela aprikoserna på mitten och kärna ur dem. Skär frukterna i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med citronsaft, vatten och socker. Koka i ca 10 minuter under lock. Skumma väl och tillsätt sedan mandeln. Häll upp i väl rengjorda burkar och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.