Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikospizza med salami

 
Skriv ut

En kombination som kan tyckas vild och galen men som i själva verket är mitt i prick! Aprikoserna kan ersättas med plommon så här i skördetider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pizzadegen enligt anvisningen på förpackningen. Kavla ut till en avlång botten och lägg den på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Kärna ur aprikoserna och skär dem i fyra delar. Strimla salamin. Grovhacka nötter och rosmarin.
  3. Bred färskost på pizzabottnen men lämna kanten bar. Fördela alla ingredienserna ovanpå.
  4. Grädda mitt i ugnen ca. 15 minuter. Skär pizzan i remsor och servera gärna ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.