Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretare med en "wiskeypinne"

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Lätt och snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda creme fraiche med lite honung. Smaka av så det inte blir för sött. Tillsätt lite peppar och smaka igen.
  2. Skiva upp saltgurkorna och lägg upp några skivor på ett fat.
  3. Lägg på en klick creme fraiche bredvid. Servera ett fat per gäst.
  4. Tag en bit gurka och doppa i creme fraichen. Ät och ta en wiskey till det hela. Smaklig stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.