Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas file med vitlöksost och grönpeppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och lättgjord rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra filén. Bryn den runt om. Skär en skåra i filén. Krossa grönpeppar,skär paprika i små bitar, blanda i osten. Lägg blandningen i filén. Lägg sedan filen i en eldfast form. Ungsvärme 200º i 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • liia 17 februari 2011

    underbart gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.