Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i filé

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lite pyssligt men kul att servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fläskfilén stekes med salt och peppar. Låt svalna.
  2. Ena filén ska in i andra genom att endera göra ett hål på längden genom oxfilén eller skär upp den längst med så fläskfilén kan läggas inuti och oxköttet viks över. Innan man lägger in fläskfilen så salta peppra och stryk på senapen.
  3. Bryn ordentligt i stekpanna och ställ sedan in köttet i ugn ca 20- 30 minuter beroende på hur tjock köttrullen är. När man sen skär tunna skivor så är det mörkt kött med en ljus prick i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.