Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingsallad med kokoskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mycket tunna strimlor.
  2. Rör ihop limesaft, sojasås, chilisås och sesamolja och lägg ner köttet i marinaden i minst 1/2 timma.
  3. Fräs köttet på hög värme i 4 min.
  4. Dela salladen i mindre bitar och blanda den med vattenkrasse, sockerärtor, skivad salladslök och gurka. Lägg på köttet och strö över cashewnötter.
  5. Kokoskräm: Rör ihop gräddost, kokosmjölk och finhackad chili utan kärnor. Smaka av med limesaft och salt.
  6. Häll lite av kokoskrämen över salladen och servera resten i en skål. Salladen serveras med ett gott, hembakat bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.