Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Källa: Arla

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Krydda med salt, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök. Häll över grädde. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • styvan 5 december 2007

    Lagt till bild från Arla's hemsida. I Arlas recept ingår även 1 tsk farinsocker i receptet.

  • Jemtomalu 14 september 2008

    Precis alla jag har bjudit detta på, har älskat det. I alla alla åldrar. Min egen favoriträtt är det också :).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.