Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk lax med chili och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader. Koka riset.
  2. Smält smör i en liten kastrull, krossa vitlök och tillsätt i smöret tillsammans med chili. Stek i 1 minut. Tillsätt honung, limesaft och sojasås och ge ett uppkok.
  3. Lägg laxen på en ugnssäker form. Ha över soja- och honungssåsen. Sätt i ugnen i 15-20 minuter.
  4. Lägg all spenaten i stekpannan på medelstark värme och sätt på lock. Den sjunker ihop efter några minuter. Håll spenaten varm till servering. Lägg spenat, ris och lax på et uppvärmt serveringsfat. Dekorera med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.