Det finns så många sätt att tillaga lövbiff på. Denna middagen går snabbt att tillaga och gott blir det!
Instruktioner
- Koka nudlarna enl anvisningarna på förpackningen. Låt dem rinna av.
- Skär lövbiffarna i 1 ½ cm breda strimlor. Hetta ujpp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Ta upp köttet och lägg i en skål. Marinera med ketjap manis och fisksås.
- Skär squashen i halvmånar. Skär löken i tunna klyftor och salladslöken i 3 cm långa bitar. Strimla vitkålen. Skär paprikan i bitar och chilin i tunna strimlor.
- Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. Tillsätt nudlarna och rör om. Knäck äggen och rör ner i stekpannan och rör om hela tiden tills de smulat sig. Blanda ner lövbiffen. Vid servering strö över cashewnötter och koriander.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
18 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar