Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk wok med lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det finns så många sätt att tillaga lövbiff på. Denna middagen går snabbt att tillaga och gott blir det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enl anvisningarna på förpackningen. Låt dem rinna av.
  2. Skär lövbiffarna i 1 ½ cm breda strimlor. Hetta ujpp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Ta upp köttet och lägg i en skål. Marinera med ketjap manis och fisksås.
  3. Skär squashen i halvmånar. Skär löken i tunna klyftor och salladslöken i 3 cm långa bitar. Strimla vitkålen. Skär paprikan i bitar och chilin i tunna strimlor.
  4. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. Tillsätt nudlarna och rör om. Knäck äggen och rör ner i stekpannan och rör om hela tiden tills de smulat sig. Blanda ner lövbiffen. Vid servering strö över cashewnötter och koriander.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.