Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Astrids sockerkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den enda sockerkaka jag gör, Sen kan man ju smaksätta den efter egen smak. Jätte bra grundrecept om jag får säga det själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker till ett vitt poröst skum. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt de torra ingredienserna, det smälta smöret och det kokande vattnet i äggblandningen.
  2. Gräddas i 150 grader i 30-45 min. i nedre delen av ugnen.
  3. Olika smaksättningar: Byt ut vattnet mot kaffe Tillsätt kakao för chokladkaka Blanda i grovthackad mörk choklad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.