Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado med mascarponeost inlindade i parmaskinka.

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket gott till fördrinken eller festbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadon i centimetertunna skivor, lägg upp dem på en tallrik och pressa lite citronsaft över så de håller färgen.
  2. Lägg ut en skiva parmaskinka, lägg en liten klick (ca en tesked) mascarponeost på mitten och en bit avokado. Strö över lite flingsalt och svartpeppar och rulla ihop. Tänk på att avokadon måste vara riktigt mogen för bästa resultat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.