Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacongrillade färskpotatisar med rosmarin

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite pillgöra, men det blir så gott till kött och grillat och på buffén såklart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Linda en baconskiva runt varje potatis med en rosmarinkvist på och fäst med en tandpetare.
  2. Grilla en minut per sida tills de har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Klaus52 27 juli 2013

    Linda en baconskiva runt varje potatis med en rosmarinkvist på och fäst med en tandpetare. Jadu...vad säga.....låter inte rimligt att grilla en hel baconlindad potatis en minut på varje sida. Den är ju fortfarande rå.......... Själv föredrar jag färdig potatis. Ett uselt recept som inte borde finnas på denna sida.

  • Klaus52 27 juli 2013

    Linda en baconskiva runt varje potatis med en rosmarinkvist på och fäst med en tandpetare. Jadu...vad säga.....låter inte rimligt att grilla en hel baconlindad potatis en minut på varje sida. Den är ju fortfarande rå.......... Själv föredrar jag färdig potatis. Ett uselt recept som inte borde finnas på denna sida.

  • Optiker8 1 augusti 2013

    Jag skulle tippa att du ska KOKA potatisen först, innan du lindar baconet runt potatisen. Har inte provat detta recept men jag ska eftersom jag tycker det låter kanongott!

  • icequeen5 1 augusti 2013

    Sätt på er glasögonen - det står KOKT färskpotatis!!

  • Mirr 8 augusti 2013

    Otroligt vad man kan bli tyst när man gjort bort sig. En ursäkt från besservissern "Klaus52" hade varit på sin plats.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.