Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lite festligare måltid som passar bra med ett glas rött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén.
  2. Blanda olja, vinäger, soya i en mortel och krossa vitlöken, peppar, chilin, salt och peppar. Gnid in i skårorna på fläskfilén och även runt om.
  3. Ta en längd bacon i taget och rulla in runt fläskfilén.
  4. Stoppa in i ugnen i en ungssäker form på 175grader i ca 40minuter.
  5. Skär ner potatisen i klyftor med skal för en krispigare smak och stek i stekpanna med mycket smör tills dom fått en härlig brun färg.
  6. Till detta passar det bra med en grönpepparsås och ett glas rött, jag rekomenderar Santa Ines isla de maipo som är ett bra alternativ till en lite starkare måltid.
  7. Dekorera med färska örter och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.