Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God paj med salt sting.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta ihop pajdegen och tryck ut den i en form, ca 22 cm i diameter. Ställ kallt 1 timme. Sätt ugnen på 200 grader. Nagga och förgrädda 10 minuter. Sänk ugnsvärmen till 160 grader. Bred ut senapen på pajbottnen. Skär baconet i bitar och skiva löken. Fördela i pajskalet. Vispa samman ägg och mjölk och häll i pajskalet. Strö osten över. Grädda i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.