Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket smaskig! Den borde ni prova..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten och mospulver i en skål och rör om. Tillsätt ägg, färs och kryddor och blanda till grundfärsen.
  2. Fräs löken glansig i smöret. låt svalna. blanda lök och persilja med grundfärsen.
  3. Forma 8 stora dolmar/järpar. linda en baconskiva runt varje. Stek dem ett par minuter, runt om, i panna. Efterstek
  4. Sedan 10 – 15 minuter i ugnen.
  5. Servera med t ex råstekt potatis och vitlökssmör eller med skånsk potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • vanillalover 26 januari 2008

    Mycket gott! ( vi valde dock att plussa på mosad Fetaost i järparna...)

  • jimboz 31 maj 2009

    Kalasgott ! Tack för en lätt rätt !

  • pengsan 15 september 2009

    Mospulver?? Hittar det inte bland ingredienserna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.