Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpaket i ugn med vaniljkesella, lakrits och riven choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gör gärna nyttigare desserter. Det behöver inte vara svårare än såhär. När paketet öppnas sprids en väldoft av både varma bär, lakrits och choklad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Fördela bären i mitten på 4 ark av aluminiumfolie. Blanda kesellan med anis och fänkål. Lägg en klick vaniljkesella på varje berg av bär och strö sist av allt riven choklad över kesellan. Vik ihop paketen och lägg dem med skarven uppåt på en plåt. Sätt in plåten med paketen i ugnen och värm i ca 5-10 minuter. Servera paketen på tallrikar. Öppna och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.