Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa chokladrutorna

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Absolut de bästa chokladrutorna i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingredienserna , mjölken och matfettet. Häll smeten i en smord långpanna ca 30x40 cm Grädda i 225 grader i mitten av ugnen i ca 15 minuter Glasyren - börja med att smälta smöret och häll i de övriga sakerna. Häll glasyren över kakan när kakan svalnat och strö över kokos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.