Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med fruktig kycklingfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Toppengott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
  2. Bakad potatis: Tvätta, borsta och picka potatisen med en provnål eller tandpetare. Lägg potatisarna på ugnsgaller och baka dem i mitten av ugnen i cirka 40 minuter.
  3. Under tiden potatisen bakas i ugnen kan du göra kycklingfyllningen.
  4. Fruktig kycklingfyllning: Bena ut kycklingen och skär köttet i små tärningar. Blanda majonäs, matyoughurt och mango chutney, curry, paprika, cashewnötter och persilja i en skål.
  5. Blanda ner kycklingköttet. Smaka av med salt och peppar. Sätt in denna röra i kylen tills serveringen och servera dem till bakade potatisarna.
  6. När potatisarna är färdiga, så ta ut dem från ugnen och gör ett kryss i varje potatis med en kniv och kläm upp innehållet lite snett underifrån. Håll en kökshandduk mellan potatis och fingrar, så att du inte bränner dig! Fyll potatisen med kycklingfyllningen. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.