Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med het korvfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bakad potatis passar alla åldrar. Eftersom man kan variera fyllningen blir det inte samma "festmat" varje gång. Denna korvröra är en variant till potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºC. Tvätta potatisarna och stick i dem på ett par ställen med en gaffel. Lägg dem på ugnsgallret. Baka i nedre delen av ugnen ca 1 timma.
  2. Fyllning: Skala och fuinhacka löken och vitlöken. Skär korven i små bitar. Fräs löken och vitlöken på svag värme i smör i en panna. Rör i korv, chilipulver, tomatpuré och cayennepeppar. Låt allt fräsa ihop någon minut och svalna. Rör ihop med lätt crème fraiche.
  3. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.