Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med laxröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God röra med lite styrka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Borsta potatisarna rena och pricka dem med en gaffel, så de inte exploderar i ugnen. Ugnsbaka dem tills de är mjuka, 50-60 minuter.
  3. Gör under tiden fyllningen. Dela laxen i fina bitar. Blanda den med gräddfil, citronskal, sambal oelek, och dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Sätt ett kryss i de varma potatisarna. Tryck isär dem och lägg i fyllningen eller lägg fyllningen på sidan om. Servera gärna en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.