Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med laxröra

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättgjord och god vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och skölj potatisen. Torka den och stick några hål med en gaffel. Lägg potatisen i en eldfast form och baka den mitt i ugnen i 225°, 50-60 minuter.
  2. Rör samman kesellan med lättmajonnäsen. Hacka dillen och tärna laxen fint. Rör ner lax och dill i majonnäsblandningen och smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potaisen och tryck ihop den så att inkråmet kommer upp. Klicka laxröran i potatisen och garnera med laxskivor och dill.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.