Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med pepparrotssås och rostbiff

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Njut av denna rätten till helgens kvällsmys...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Nagga potatisen och baka på full effekt i mikron i 15 min.
  2. Blanda crème fraiche, gräddfil och pepparrot och smaka av med salt och peppar. rör i ärter.
  3. Strimla salladslöken och tärna tomaterna. Strimla salladen. Servera potatisen med grönsaker, sås och rostbiff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.