Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med räkfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Åh vad gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt in potatisarna på galler i mitten av ugnen på 250 grader. Skär ett kryss i varje potatis. Stick en gaffel i potatisarna efter ca 1 tim och känn efter om de är mjuka, om inte låt dem vara kvar i ugnen tills de har blivit mjuka.
  2. När potatisarna är klara lindar ni in dem i folie och trycker i krysset så att innanmätet kommer upp hacka försiktigt och rör samman, fyll potatisarna, garnera med rom, 1 räka och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.