Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med vitlökscreme och marinerad kycklingsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, billigt och lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

Baka potatisen i micron på full effekt ca 10 min. Skär kycklingfileérna i bitar och marinera i sweet chili såsen Trä på spett och stek i en het panna i 3-4 min på varje sida. Blanda ost, lök, gräddfil, salt och peppar och klicka i potatisen. Lägg på spetten och severa med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.