Vegetariska GI-potatisar med smakrik topping.
Instruktioner
- Skrubba potatisen och nagga den runt om med en gaffel.
- Värm ugnen till 200 grader och baka potatisen i 1- 1½ timme eller tills den är mjuk.
- Finhacka löken, kärna ur och finhacka chilifrukterna. Låt bönorna rinna av och skölj dem.
- Hetta upp oljan i en ytterbehandlad kastrull.
Tillsätt lök, pressad vitlök, chili, vinäger och worcestershiresås.
- Fräs löken mjuk. det tar ca 5 minuter. Tillsätt tomaterna och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda i 10 minuter.
- Tillsätt bönorna, rör om och låt puttra ytterligare några minuter. Rör ner färsk koriander.
- Dela potatisarna i halvor. Lägg upp halvor på varje tallrik och lägg på de mexianska bönorna. Strö över lite riven cheddar och servera genast.
Publicerat den
22 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar