Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakpotatis blue cheese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Halloween. Fyllda vegoknölar - festligt och gott. Litet kalas eller stor fest, allt fler hittar på något extra kul på Halloween

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela potatisen i halvor. Baka i nedre delen av ugnen tills de är mjuka, 45-60 min. Tina ev spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Grovriv ädelosten och rör ihop med crème fraiche i spenaten. Gröp ur potatisarna men spara skalen. Mosa potatisen och rör ner i spenatröran. Salta och peppra. Fyll skalen och baka dem i övre delen av ugnen vid 250 grader ca 10 min.
  3. Servera med sallad.
  4. Tips Rätten kan förberedas och gratineras strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.