Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och chokladkakor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

De här läckra kakorna får sin sötma från mogna bananer. De innehåller även inget vanligt mjöl. Lite nyttigare men ändå så goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananerna och blanda dem med smält kokosolja i en skål. Blanda havregryn, mandelmjöl, kokosflingor, vaniljpulver, bakpulver, kanel och salt i en annan skål.
  3. Rör ner de torra ingredienserna med de blöta. Hacka chokladen och blanda ner den i smeten. Klicka ut smeten i små kakformar eller direkt på bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.