Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett snabbgjort, härligt bröd som är både fiberrikt, knaprigt och ger lite sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en avlång form som rymmer ca 1 ½ liter.
  2. Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt filmjölk, sirap och banan.
  3. Klicka ner smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.