Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbröd

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett annorlunda, saftigt bröd som blivit min favorit. 173 kalorier per 100 g. Ett tips är att använda dinkelmjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 165 grader.
  2. Rör ihop den mosade bananen, äggen och vattnet till en slät smet.
  3. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver och kanel. Rör ner i smeten.
  4. Tillsätt honung. Häll sedan smeten i en oljesmord form. Grädda i 165 grader i 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.