Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med choklad

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Glutenfria... Bananer kan vara olika stora därför anges här skalad vikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader
  2. Ställ 16 normalstora muffinsformar i papper på en plåt. Använder man ett muffinsbleck börjar man med att pensla fördjupningarna med matfett.
  3. Skala och mosa en mogen banan. Hacka blockchokladen lite grovt.
  4. Vispa strösocker med flytande margarin till en luftig massa. Tillsätt ägget, bananmoset och chokladen samt gräddfil eller filmjölk
  5. Mät upp mjölmix, pofiber, bakpulver och bikarbonat och blanda det med det övriga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.