Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med chokladkola

 
Skriv ut

Bananmuffins proppat med chokladkola för att få riktigt sötsliskiga godsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa äggen lätt med sockret. Smält smöret och mosa bananerna och rör ner detta i äggsmeten. Blanda mjölet med bakpulver, vaniljsocker och salt och rör ner i äggsmeten tillsammans med mjölken. Rör ihop till en jämn smet och fyll smeten i muffinsformar. Fyll inte för mycket, då rinner det över.
  3. Fördela chokladkolorna i formarna och grädda muffinsen i mitten av ugnen. Medelstora muffins gräddas i ca 25 minuter och mindre muffins i 15-20 minuter.
  4. Låt svalna och ringla eventuellt över lite smält mörk choklad över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.