Nyår med Ernst ur ICAs Buffé
Instruktioner
- Dagen före nyårsafton:
Börja med kokossmulet. Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i bitar. Mixa hastigt ihop alla ingredienser i en matberedare eller nyp med fingertopparna ihop en smulig massa.
Fördela blandningen på en bakpappersklädd plåt. Tillaga i nedre delen av ugnen ca 15 min, tills det fått lite färg. Låt svalna och rör runt med en gaffel för att göra smulor. Förvara i en tättslutande burk fram till servering.
- Nyårsafton:
Gör citronsåsen. Vispa grädden fluffig. Blanda med lemoncurden. Ställ i kylen fram till servering.
Ansa och skär frukterna i munsbitar. Ställ i kylen fram till servering.
- Nyårsafton ca 2 timmar före servering:
Lägg upp frukten på ett vackert fat och låt den bli rumsvarm.
Lägg upp citronsås och kokossmul i varsin skål Ställ såsen i kylen fram till servering.
Låt var och en dippa fruktbitarna i citronsås och kokossmul .
Publicerat den
29 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar