Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikadoftande tomatpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Färgglad vegetarisk paj som kan serveras med lite skinka till. Färsk basilika i pajdegen ger härlig ljusgrön färg och en ljuvlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Mixa basilikablad, vatten och matfett i matberedare tills det blir ljusgrönt. Tillsätt mjölet och kör till en degboll. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Riv mozzarellan. Blanda ägg, grädde och ost. Häll blandningen i pajformen. Lägg cocktailtomaterna tätt i formen och grädda i 200 graders varm ugn ca 30 minuter.
  3. Strö över färska basilikablad och servera med skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.