Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baskisk äggröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till brunchen eller när som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur tomaterna, om du tycker att det är nödvändigt. Skölj paprikorna, ta noga bort alla kärnor och strimla dem.
  2. Stek paprikan långsamt i en stekpanna. När den nästan är mjuk krossas vitlöksklyftan och blandas i tillsammans med tomaterna. Sjud på svag värme ca 10 minuter. Vispa upp äggen och slå dem över grönsakerna. Rör om försiktigt tills äggröran precis stelnat.
  3. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.