Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beprövad och himmelskt god gulasch soppa!

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Mustig och smakrik med mör, lättuggad högrev som smälter i munnen! Detta receptet är en blandning av olika gulaschrecept som jag gjort för att skapa den perfekta gulaschen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta det tärnade köttet med 1/2 msk salt.
  2. Stek löken i smör och olja på medelvärme tills den blir genomskinlig i en stor gryta. I med paprikapulver, chilipulver, kummin och cayenne, och stek 2 min till!
  3. Stek köttet i smör och olja, lite i taget så att pannan inte kyls ner. Häll över köttbitarna i grytan.
  4. Häll över vatten, tomatkross, porter, vin, buljongtärning, lagerblad, svartpeppar.
  5. Koka i 3-4h (tills köttet är mört, funkar utmärkt med 5h också, beror på hur stora köttbitarna är.) lägg i potatis och paprika sista 15 min!
  6. Smaka av med citronsaft och salt.
  7. Blanda gremolatan som ska bli som ett strössel över soppan vid servering.
  8. Servera med en klick créme fraiche eller liknande och en bit bröd!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.