Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff á la - kycklingpannbiff från ryssland

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och lättlagad. Servera med ugnsrostade rotsaker eller potatisklyftor.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg brödskiva i en bunke. Häll över mjölken och låt svälla ca 5 min. Lägg i färs och salt och blanda väl. Forma färsen till 8 biffar och vänd dem i brödkrutongerna eller i ströbrödet. hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i biffarna och stek dem ca 1 min på varje sida tills de fått vacker färg. Efterstek i mitten av ugnen 15-18 min. Obs! Kycklingbiffarna är klara vid ca 70 grader innertemperatur. Blanda ingredienserna till såsen i en skålservera den till biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.