Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Massor av smak blir en perfekt middagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär biffen i 2 cm stora kuber. Hetta upp olja i en stekpanna och stek köttet hastigt i omgångar på hög värme. Salta och lägg åt sidan.
  2. Stek lök och vitlök i samma stekpanna under omrörning tills löken mjuknat utan att ta färg. Tillsätt grönpeppar, vatten, grädde och fond. Koka upp och sjud 5 minuter. Lägg i köttet och sjud ytterligare ca 3 minuter.
  3. Servera med kokt ris, grönsallad och klippt persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.