Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i rökig vinmarinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödvin, rökt olja, chili och vitlök ger en maffig och väldigt god marinad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg köttet i dubbla påsar. Häll i gravningslagen/marinaden. Förslut påsen. Skaka/massera så att köttet täcks. Låt stå i kylen i 3-5 timmar.
  2. Ta ut köttet 15 minuter före tillagning. Lyft upp det ur marinaden. Grilla ett par minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.