Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med bambuskott

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med smak av ingefära

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet med vitlök, ingefära, soja, salt och socker.
  2. Fräs köttet med olja så att det får färg. Tillsätt bambuskott med spadet och salladslöken. Blanda i ingredienserna till såsen och låt det få sjuda en liten stund. Servera med ris och cashewnötter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • catlover 22 november 2009

    Mums filibabba. Högsta betyg av mig det blir.

  • monicadanell 4 juli 2010

    Mumms jätte smaritt kommer att göra den igen när jag är sugen på kinamat 5 poäng monica

  • stunberg 17 april 2011

    Jättegott men lite torrt på kryddor. Jag gillar stark mat så nästa gång lägger jag till lite färsk hackad chili. En 4a från mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.