Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffar i gräddfilssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En rätt min mamma började göra och sedan dess är den en mycket uppskattad återkommande maträtt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop färsen med kryddor och grädde. Dela den i 8 lika delar och forma dessa till fyrkantiga biffar.
  2. Hetta upp matfettet i stekpannan och fräs hastigt biffarna på ömse sidor. Tag upp dem.
  3. Rör ner mjölet i det matfett som finns kvar i pannan, späd med gräddfil, krydda med paprika, salt och cayenne.
  4. Lägg biffarna i såsen och låt dem eftersteka 5-7 minuter.
  5. Strö över klippt gräslök och persilja. Bjud direkt ur pannan!
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.