- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En mustig gryta med smak av Dijonsenap och dragon. Lätt att laga och är fantastiskt god!
En perfekt bjudrätt!
Instruktioner
- Skär köttet i strimlor
Fräs köttet i en stekpanna så att det får färg. Dela upp och stek inte allt på en gång för då blir pannan för kall och köttet blir "kokt" istället. Salta och peppra. Ta upp köttet på ett fat. Dela champinjonerna i halvor och fräs i stekpannan. Strimla purjolöken och låt den fräsa med på slutet.
- Häll alltihop i en större panna så allt ryms. Pressa vitlöken, blanda i syltlöken, häll i vattnet och sojan. Därefter får grytan småputtra i ca 20 minuter.
- På slutet så vispar du ut mjölet i grädden och reder av grytan. Krydda med dragon och Dijonsenapen. Strö över lite strimlad purjolök före serveringen.
- Servera med ris och en god sallad.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
9 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej hillan Detta recept lade jag in 26 feb 2009. Biffgryta med dijonsenap.
Den här grytan var jättegod.
Mycket god gryta =)