Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta med aubergine

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I den här grytan används högrev. Själv har jag gjort det med fläskfilé för att spara tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Tärna auberginen. Bryn köttet i matfett och lägg över i en gryta.
  2. Fräs lök och aubergine i matfett och lägg över i grytan. Skala vitlöksklyftorna och lägg i.
  3. Häll på vatten, tomater, fond och sambal oelek och koka cirka 30 minuter tills köttet är mört. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.