Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffstek med rostad peppat i madeirasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade receptet i en tidning och tyckte det lär gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna och lägg i sparsamt med smör. Lägg i hel svartpeppar. Låt pepparn rosta ett par minuter. Ruska pannan då och då, Ta upp pepparkornen, häll värmen och lägg i mer fett.
  2. Stek biffarna som får smak av pepparn som rostats i samma panna.
  3. Koka under tiden upp madeira, vatten och koncentrerad kalvfond. Lägg i de grovt hackade persiljestjälkarna. Red av med maizena och sjud såsen 5 minuter.
  4. Sila och tillsätt den rostade pepparn, smaka av med salt och färga såsen med sojan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.