En riktig supergod rätt i plocktappning !
Välj ugnen framför mikron för att värma tacoskalen, det gör stor skillnad för krispigheten.
597 kalorier per portion
32 g fett
35 g protein
38 g kolhydrater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader.
Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla löken.
Stek paprika och lök glansiga i 1 msk olja 3 minuter, lägg åt sidan. Strimla lövbiffen. Blanda den med salt, spiskummin, chilipulver, oregano, chiliflakes och 1 msk olja. Skala och riv vitlöken.
- Guacamole:
Kärna ur och gröp ur avokadon i en skål. Skala och riv vitlöken. Pressa i lime. Mosa med en gaffel eller mixa med en stavmixer. Salta.
- Salsa fresca:
Skölj och skär tomaterna i bitar, plocka och hacka koriandern, blanda den med tomaterna. Pressa över limejuicen och smaka av med salt.
- Värm tacoskalen i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och strimla salladen, häll av majsen.
Stek köttet i en stor het stekpanna 3 minuter. Pudra över maizenamjölet, tillsätt vatten och låt det koka in i köttet.
- Servera tacoskalen med guacamole, salsa fresca, sallad, majs, gräddfil och limeklyftor.
Publicerat den
29 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar