Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bifftacos med krämig guacamole

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig supergod rätt i plocktappning ! Välj ugnen framför mikron för att värma tacoskalen, det gör stor skillnad för krispigheten. 597 kalorier per portion 32 g fett 35 g protein 38 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla löken. Stek paprika och lök glansiga i 1 msk olja 3 minuter, lägg åt sidan. Strimla lövbiffen. Blanda den med salt, spiskummin, chilipulver, oregano, chiliflakes och 1 msk olja. Skala och riv vitlöken.
  2. Guacamole: Kärna ur och gröp ur avokadon i en skål. Skala och riv vitlöken. Pressa i lime. Mosa med en gaffel eller mixa med en stavmixer. Salta.
  3. Salsa fresca: Skölj och skär tomaterna i bitar, plocka och hacka koriandern, blanda den med tomaterna. Pressa över limejuicen och smaka av med salt.
  4. Värm tacoskalen i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Skölj och strimla salladen, häll av majsen. Stek köttet i en stor het stekpanna 3 minuter. Pudra över maizenamjölet, tillsätt vatten och låt det koka in i köttet.
  5. Servera tacoskalen med guacamole, salsa fresca, sallad, majs, gräddfil och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.