Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti med choklad

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegoda och enkla

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker poröst, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ned dem. Finhacka chokladen och blanda i den. Rör tills smeten blir slät. Grädda längderna i ca 20 minuter. Ta ut plåten ur ugnen och skär längderna diagonalt, bitarna ska bli 2 cm breda. Ställ tillbaka plåten och grädda i ytterligare 10 minuter. Stäng sedan av ugnen och låt dem stå i eftervärmen tills de är genomtorra. Det tar ungefär 1-2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.