Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärs- och lemon curdglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det blev en hit på tjejfesten vi hade igår! Lagom efterrätt, inte så sötsliskig. Enkel att göra dessutom!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden lätt. Blanda lemon curd och yoghurt och vänd ner i grädden. Tillsätt citronsaft och finrivet citronskal från en citron. Ställ bunken i frysen. Låt frysa ca 3 timmar. Rör om med en gaffel varje halvtimme, så att glassen blir luftig och jämnt fryst. Lägg upp glassen i skålar och dekorera med björnbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.