Värm ugnen till 200 grader, varmluftsugn till 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en kvadratisk bakform, 20 x 20 cm eller en liten långpanna, 20 x 30 cm.
Lägg mjöl, bakpulver, margarin, mandel, ägg, apelsinskal och saft och ev. mandelessens i en skål eller i matberedaren.
Vispa ihop till en smet. Vänd ner äppelskivor och blåbär (frysta blåbär ska vara otinade). Bred ut smeten i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen tills kakan är genomgräddad och ytan har fin färg, 45-50 minuter.
Låt kakan kallna i formen. Skär den sedan i 10 bitar. Om bitarna försvaras i en burk är de hållbara upp till en vecka
Jättegod kaka. Bakade den igår och skulle lägga ut den idag men den fanns hos de så du får bilden. 2,5 poäng per bit om den delas i 10 bitar.
Kram Tina
Jättegod kaka. Bakade den igår och skulle lägga ut den idag men den fanns hos de så du får bilden. 2,5 poäng per bit om den delas i 10 bitar. Kram Tina