Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsmuffins med vaniljgömma

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ät och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vaniljkrämen:
  2. Blanda pulvret med socker och mjölk. Koka upp och låt svalna.
  3. Vispa smöret och socker pösigt med en elvisp. Rör ner ett ägg i taget. Blanda mjölet med bakpulver och vaniljsocker och rör ner växelvis med filen.
  4. Fyll formarna (gärna en plåt med amerikansk storlek) till hälften. Klicka eller spritsa en klick vaniljkräm på varje. Lägg i blåbären blandat med mjölet.Fördela resterande smet över.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 25-30 min i 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Irean 21 september 2008

    Mm så saftiga och håller sig länge tack vare marsankrämen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.