Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria blåbärsmuffins

 
  • Serverar: 12-17 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Glutenfria blåbärsmuffins med blåbärssylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Kör smöret i mikron så det blir riktigt mjukt utan att smälta helt .
  3. Rör ihop smör och socker så det blir luftigt. Tillsätt ägget och vispa igen. Häll i mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rör om. Häll i mjölken och 2 msk blåbärssylt och rör om.
  4. Häll det mesta av smeten i muffinsformar (men spara smet till att lägga över sylten). Lägg på en klick (ca 1/4 - ½ msk) blåbärssylt på varje muffins och täck sedan över med resten av smeten.
  5. Grädda i ugnen i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.