Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärssylt med timjan

 
Skriv ut

En underbar sylt till dessert- och hårdostar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa bären och skölj dem, behövs ej om de är frysta.
  2. Blanda bär, socker, citronjuice och vatten i en kastrull och koka upp. Lägg i timjankvistarna och koka 5-10 minuter till lagom tjock konsistens. Obs! Passa sylten noga, en sådan liten mängd sylt kan lätt brännas vid.
  3. Ta upp timjankvistarna och häll upp sylten i en ren och varm burk. Sätt genast på lock. Låt svalna och ställ kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.